Maak je telefoon winterklaar | PromZ

Maak je telefoon winterklaar

Wat als je telefoon op de piste razendsnel leegloopt of je bevroren vingers de toetsen niet meer kunnen vinden? Deze nieuwe telefoongadgets bieden hulp in barre tijden.

 

Het Nokia X Insulator Burton telefoonhoesje beschermt je mobiel tegen stoten én tegen extreme kou en sneeuw. Bovendien zorgt de hoes ervoor dat de batterij niet snel leegloopt bij lage temperaturen.

 

Canadezen hebben ook een oplossing bedacht voor smartphone gebruik met koude handen: de Tahka. Je hangt hem om je nek, schuift je handen in de gaten, kijkt door het plastic venster en je kunt aan de slag met je telefoon. 

 

Als er gebeld moet worden tijdens het skiën, biedt Speakgoggle G33 uitkomst. Deze skibril, uitgerust met Bluetooth, maakt contact met jouw smartphone.

 

Sinds begin oktober is er een nieuw model camera op de markt om op de skihelm te monteren: de GoPro Hero3+. De camera maakt contact met de smartphone en via een app dient de smartphone als afstandsbediening voor de camera. Ook kun je de foto’s meteen op de telefoon bekijken.