Maak kans op een mooi cadeau op PromZ Event! | PromZ

Maak kans op een mooi cadeau op PromZ Event!

Omdat PromZ Event de ‘grootste cadeauwinkel van Nederland is’, geven wij ook een aantal cadeaus weg aan de bezoekers. Hou daarom uw e-mail de komende weken in de gaten (Nog geen toeganskaarten gereserveerd? KLIK HIER).

Waar maakt u kans op?

Pokens, de digitale visitekaartjes – de rage van 2009
Heerlijke hammam-pakketjes van het bekende retailmerk Rituals
Bioscoopbonnen
Luxe producten van Princess, zoals de snack- & sandwichmakers, juicers en de trendy koozzi hot bottle (nooit meer koude voeten in bed…)

Laat u inspireren
‘Groen’ is de trend voor 2009. Maar ook retailmerken (denk aan Philips, Princess, Rivièra Maison etc.) als relatiegeschenk zijn een hit in 2009, evenals alles wat met wellness, home & living en kitchen & cooking heeft te maken. Kom naar PromZ Event, en u vindt wat u zoekt! Laat u inspireren door wat u ziet. Laat u adviseren door de standhouders over wat er allemaal mogelijk is voor uw budget, doelgroep en doelstelling. De beurs vindt plaats op 7, 8 en 9 april in de Jaarbeurs Utrecht.

Fietsen is gezond, goed voor het milieu en ook nog ‘ns een goedkope manier van vervoer. En met deze ‘zadelkoe’ extra leuk! Verkrijgbaar bij Abodee (standnr. 225).

Juist in deze tijd is het belangrijk om de klanten die je hebt vast te houden en je medewerkers te belonen. Bongo is een belevenisbon waarmee je iemand een overgetelijke ervaring cadeau doet rond een bepaald thema, bijvoorbeeld de Bongo Welnessweekend. Wie écht wil ontspannen tijdens een weekendje weg kan een goede nachtrust prima aanvullen met een saunabezoek of een duik in het zwembad in één van de veertig geselecteerde hotels met welnessfaciliteiten. (standnr. 813)

De speciale dag-en nachtcrème voor ieder huidtype is een bestseller in het assortiment van Tyro Cosmetica (standnr. 1113). Verpakt in een stijlvolle geschenkset samen met een Winterseason bodycream. Tyro heeft sets voor dames en heren, en levert ook sets op maat. Een sieraad voor in de badkamer!

Deze prachtige weegschaal van Inventum is extra plat, slechts 17 mm. Het grote LCD display is goed te lezen door de cijferhoogte van 30 mm. De weegschaal is goed te combineren in een kerstpakket met het thema Wellness. Novelties Business Gifts B.V. (standnr. 808)

Deze nieuwe wijnserveerdoek is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, en natuurlijk te voorzien van logo of tekst. Ook te gebruiken als onderdeel van een kerstpakket. Bij Cubi Benelux (standnr. 1106).