Magnetronsloffen | PromZ

Magnetronsloffen

Op zoek naar een beetje warmte? Last van vermoeide of koude voeten? Stop je sloffen in de magnetron, of in de oven. Mensen die een alternatief zoeken voor de traditionele warmwaterkruik, hebben vanaf nu een nieuwe keuze: de magnetronsloffen. Slimopgelost!‘,’
rnHet gebruik is eenvoudig. Door de magnetronsloffen in de magnetron of oven te verwarmen, stralen ze urenlang behaaglijke warmte uit. De vulling bestaat uit een honderd procent natuurlijke vulling van zaden en lavendel. De sloffen ruiken daarom ook nog eens heel aangenaam.

 

Het geheim zit hem in de vulling. Die bestaat uit een combinatie van lijnzaad en lavendel. De granen nemen de energie van de magnetron of de stralingswarmte van een gewone oven of radiator in zich op en geven die heel gelijkmatig gedurende de uren daarna af. De lavendel zorgt ervoor dat de sloffen ook lekker rustgevend ruiken. Vele kleuren in verschillende materialen zijn er verkrijgbaar. En bij de maten heeft u de keuze uit maat M (schoenmaat 36 tot 40,5) en de maat L (schoenmaat 41 tot 45).

Er zijn reeds imitaties op de markt van bedenkelijke kwaliteit, maar dit zijn de enige echte originele Magnetronsloffen. Verder is er een uitgebreide collectie ontroerend, superzache knuffels verkrijgbaar welke ook opgewarrmd kunnen worden in de magnetron.

Een overzicht van beschikbare modellen kunt u vinden op www.slimopgelost.nl onder “magnetronsloffen”en “magnetronknuffels” Winkelverkoopprijs : Eur. 24,95 voor de sloffen, Eur. 19,95 voor de knuffels. Voor zakelijke aanvragen vraag een offerte aan!

Neem voor meer informatie contact op met Ton van de Ven van Vedeve.
Tel.: 013 – 513 45 45
E-mail: info@vedeve.nl