MB Sportswear lancering | PromZ

MB Sportswear lancering

Eindelijk was het zover. De lancering van MB Sportswear op de Promz beurs. Hier is door het MB team een jaar lang keihard aan gewerkt.

 

n MB heeft een passie voor sport. Het is haar missie is om de fun en liefde voor de sport te vertalen naar een revolutionaire lijn van high functional sportswear.

 

n MB wil iedere sporter, vereniging of organisatie die met hart en ziel voor de sport gaat, de mogelijkheid bieden deze te beleven in een coole outfit met maximaal draagcomfort, gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een eigen uniek design.

 

 

MB sportswear is ontwikkeld in samenwerking met    triatleten en wielerproffesionals. Samen met hun  (test)team is MB dagelijks bezig met het optimaliseren  van hun sportswear. Het leuke van MB Sportswear is, dat  zij toegankelijk is voor vrijwel iedere sporter, vereniging  en organisatie. Je kunt al een uniek item bestellen vanaf  5 stuks en de levertijd van 6-7 weken is zeer acceptabel.  MB Sportswear is hierdoor goed in te zetten als  promotioneel item op (sport) evenementen.