Automatisch McDonald’s in huis als je eten aanbrandt | PromZ
mcdelivery detector

Automatisch McDonald’s in huis als je eten aanbrandt

Ben jij een echte keukenprutser en gebeurt het regelmatig dat je eten aanbrandt? Dan komt McDonald’s met dé uitvinding voor jou; de McDelivery Detector.

De McDelivery Detector is een rookmelder die automatisch eten bestelt en laat bezorgen als de keuken blauw staat. De eigenaar stelt van tevoren zijn favoriete eten van McDonald’s in. Wanneer het apparaat afgaat door de rook van aangebrand eten, krijgt de eigenaar een sms’je met de vraag of hij McDelivery wil ontvangen. Dit wordt vervolgens thuisbezorgd.

Het apparaat is een limited edition die alleen verkrijgbaar is voor de grootste keukenprutsers. De actie loopt tot en met vandaag (2 mei 2022). Dus wil jij nog kans maken op zo’n rookmelder? Download dan nu de McDonald’s app en deel jouw grootste kookblunder.

Terry de Graaff (Brand Manager bij McDonald’s): “We willen onze gasten Good Times bieden met lekkere producten en slimme technologische nieuwtjes. De McDelivery Detector is een leuk hebbeding voor mensen die net wat vaker pech in de keuken hebben dan anderen. Ik kijk nu al uit naar de fantastische anekdotes over de grootste kookblunders van onze fans, die wij vervolgens gaan verrassen met een portie Good Times.”