Miniballen | PromZ

Miniballen

Met het WK voetbal deze zomer in Zuid-Afrika, is een voetbal uitgevoerd in eigen huisstijl een perfecte eyecatcher. Maar soms is een gewone voetbal maat 5 te groot, heeft deze niet de juiste uitstraling of past deze niet binnen uw budget. Dan zijn onze miniballen precies wat u zoekt!’,’http://admin.campaigner.nl/users/promz/images/small39688352-cow_miniballen_small.jpgMiniballen zijn standaard leverbaar in twee verschillende uitvoeringen, met 12 of 32 panelen. De uitvoering met 12 panelen heeft een omtrek van 36 á 37 cm, de uitvoering met 32 panelen is iets groter en heeft een omtrek van 44 á 46 cm. Door het geringe formaat zijn miniballen bij uitstek geschikt om te gebruiken als premium of sportieve give-away. Neem voor de mogelijkheden contact op met www.bedrukteballen.nl.

Wij leveren op maat gemaakte ballen al vanaf 100 stuks. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten, materialen, formaten en gewichten. Dus altijd een bal die past bij uw budget. Onze ervaren ontwerpers maken een uniek ontwerp voor u. Kijk voor eerder gemaakte designs en prijsindicaties op www.bedrukteballen.nl!

Bedrukteballen.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van voetballen. Voor elk budget is er de juiste kwaliteit bal. De ballen worden geproduceerd in door FIFA goedgekeurde fabrieken dus vrij van kinderarbeid. Kortom voor al uw ballen kunt u terecht bij dé ballenspecialist, bedrukteballen.nl!