De beste leveranciers van 2019

De beste leveranciers van 2019

Wie zijn de beste leveranciers van het jaar 2019? Wie krijgt de award voor de full service leverancier en wie voor de online leverancier? U kunt straks weer uw stem uitbrengen op een van de 15 genomineerde full service leveranciers van premiums en relatiegeschenken en op een van de 10 genomineerde online leveranciers.

Net als de voorgaande jaren komt binnenkort de vakjury bijeen om de lijst van genomineerden te bepalen. Opdrachtgevers kunnen ook hun stem uitbrengen.
De beste full service leverancier krijgt de titel Leverancier van het Jaar 2019 en de beste internetleverancier krijgt de titel Best Online Performance 2019. Stemt u mee? Wie is uw favoriet? Uw stem bepaalt mede welke bedrijven in hun categorie tot winnaar worden uitgeroepen en het bedrijf (in de 2 categorieën) dat de meeste stemmen van opdrachtgevers krijgt, ontvangt de Publieksprijs 2019. U kunt via de speciale stemsite, die over enkele weken in de lucht is, uw stem uitbrengen.

Winnaars

Opdrachtgevers, toeleveranciers uit de promotionele productenbranche en leden van de vakjury bepalen met z’n allen – in een bepaalde verhouding – de winnaars. De awards zijn een initiatief van PromZ, en worden ondersteund door de branchevereniging PPP. Deze vakprijzen voor bedrijven in de promotionele productenbranche worden begin september feestelijk uitgereikt tijdens een vakevenement.