NIEUW bij LOCOMAIL: de Twisty Box | PromZ

NIEUW bij LOCOMAIL: de Twisty Box

Misschien heeft u dit nieuwe product al gezien tijdens de beurs! De Twisty Box die u uit elkaar vouwt, en net zo makkelijk weer terug vouwt. Een originele direct mail die u moet ontvouwen en dan ontstaat er een kubus van 10cm bij 10cm. Op de zes vlakken van de Twisty Box kunt u uw eigen boodschap en afbeeldingen plaatsen. Om de boodschap te lezen moet de ontvanger de box dus openen met een draaibeweging. Een echte aanrader als u zoekt naar een originele en interactieve kaart!
Een creatieve oplossing om als direct mail te versturen of als attentie weg te geven. De Twisty Box wordt geleverd met een wikkel of envelop, afhankelijk van of u de direct mail wilt versturen of wilt uitdelen als attentie. Door het gebruik van de wikkel is de Twisty Box als attentie een écht cadeautje. Zowel de wikkel als de envelop kan geheel full colour worden bedrukt. Bent u op zoek naar een direct mail met een unieke twist, ga dan voor de opvallende Twisty Box. Vertel uw verhaal op een originele wijze en zet de Twisty Box in voor verschillende doeleinden: van uitnodiging tot salestool of brochure.

De Twisty Box live bewonderen?
Is uw interesse gewekt? Vraag dan meteen een gratis sample pakket of een offerte aan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing direct mail op te zetten.