Opvallend én praktisch, dierenrugtasjes op maat | PromZ

Opvallend én praktisch, dierenrugtasjes op maat

Jurjen werd gevraagd een gimmick te bedenken voor enkele beurzen gericht op veehouders. Een opvallend én praktisch item, was de eis van de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever is één van de grotere spelers in de internationale veterinaire farmacie en levert een uitgebreid productenpakket dat erop gericht is om de gezondheid, het welzijn en de productiviteit van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden te verbeteren. Zij staat bekend om haar anti parasitaire producten, een uitgebreide reeks vaccins voor diverse diersoorten en de ontwikkeling en productie van hoogwaardige en innoverende diergeneesmiddelen.

Ter promotie van bepaalde merken vaccins bedacht Jurjen samen met haar relatie deze op maat gemaakte dierenrugtasjes. Opvallend én praktisch! De tasjes vonden gretig aftrek tijdens enkele op veehouders gerichte beurzen in Nederland. Ze waren zelfs zo populair dat na sluitingstijd van de beurs tasjes die ter decoratie in de stand waren opgehangen, zijn ontvreemd….

Jurjen Relatiegeschenken importeert al ruim 40 jaar direct uit het Verre Oosten. Wij hebben daar vele producenten bezocht en daar een persoonlijke relatie mee opgebouwd. Zo hebben wij ook veel kennis op kunnen doen van verschillende productietechnieken. Het antwoord ‘nee’ zult u niet snel uit onze mond horen komen. Ons motto is niet voor niets ‘een relatie is een geschenk.’