Pinkcube toont hart voor de zorg | PromZ

Pinkcube toont hart voor de zorg

Dinsdag 12 mei is het de Internationale Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. De enorme inzet en bevlogenheid waarmee alle verpleegkundigen en verzorgenden hun werk uitoefenen, is bewonderenswaardig. Zeker dit jaar verdient het zorgpersoneel extra waardering. Om deze waardering te laten blijken, heeft Pinkcube diverse acties opgezet en zetten zij onze zorghelden in het zonnetje. En ook jij kan (mee)helpen!

Een goede buur is beter dan een verre vriend
Den Ooiman is een verzorgingstehuis in Doetinchem en één van de buren van Pinkcube. Naast een speciale wooneenheid voor mensen met parkinson, heeft Den Ooiman twee somatische afdelingen. Elk van de vier woongroepen heeft een gezamenlijke huiskamer waar het dagelijkse leven zich zoveel mogelijk afspeelt. In tijden van Corona ziet dit er iets anders uit. Familie mag helaas niet meer op bezoek komen en huiskamers zijn angstvallig stil. Verpleegkundigen en verzorgenden werken erg hard om de bewoners van Den Ooiman zich fijn, veilig en thuis te laten voelen. Het idee om de zorghelden van Den Ooiman in het zonnetje zetten, is ontstaan via een medewerker bij Pinkcube. Er is enorm veel bewondering voor het zorgpersoneel en de zorg die zij verleend hebben aan een familielid. Daarom steekt Pinkcube alle medewerkers van Den Ooiman op 12 mei a.s. een hart onder de riem.

Onze zorghelden in het zonnetje
Ook biedt Pinkcube de kans om jouw zorgheld in het zonnetje te zetten. Vanaf donderdag 7 mei worden er op Facebook dagelijks cadeautjes weggegeven, met als grande finale een verrassing van SuitSuit. Hét merk voor echte ontdekkingsreizigers en de musthave tijdens een ontspannen en welverdiende vakantie wanneer het weer mogelijk is. Houd dus de officiële Facebook-pagina van Pinkcube in de gaten, nomineer jouw zorgheld en bedank hen voor de goede zorgen!