Plaktattoos laten bedrukken | PromZ
Plaktattoos laten bedrukken

Plaktattoos laten bedrukken

Maak je eigen aangepaste tijdelijke tattoos voor kinderen.

Personaliseer plaktattoos om uw merk te promoten met een ontwerp op maat, logo of licentie. Fake tatoeages zijn een favoriet bij kinderen, maar ze zijn ook een geweldig cadeau om met oudere doelgroepen te communiceren: het is speels en decoratief. Mensen zullen uw boodschap met trots dragen en zullen het dagenlang verplaatsen!

Tijdelijke tatoeages goedgekeurd als cosmetisch

Volgens de EU-wetgeving worden tijdelijke tatoeages beschouwd als speelgoed en cosmetica. Onze neptattoos worden geproduceerd in Spanje en voldoen aan de hoogste cosmetische en veiligheidsnormen. Elke bestelling wordt geregistreerd in het cosmetische portaal om een veilige distributie binnen de grenzen van de EU te garanderen.

Promotionele tattoos

U kunt hoeveelheden van slechts 50 stuks per ontwerp bestellen, of zo groot als miljoenen. Wij produceren op aanvraag, maar u kunt profiteren van onze speciale aanbiedingen voor resellers door een van onze standaardformaten te gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in promotionele evenementen en inpack-oplossingen (tatoeages ingevoegd in andere producten).

Technische informatie

Onze plaktattoos worden met water aangebracht en kunnen desgewenst gemakkelijk worden afgewassen. Als ze niet opzettelijk worden verwijderd, blijven de tatoeages van de stickers enkele dagen (5-7) in goede zichtomstandigheden.
Het artwork is altijd 6 mm kleiner dan het tattoo-blad. Als een tatoeage 4 x 4 cm is, is het resulterende ontwerp 3,4 x 3,4 cm. Het aantal kleuren wijzigt de prijs niet.
De tatoeages worden geleverd in bulk (verpakkingen van 100), omdat de beschermfolie meestal voldoende bescherming biedt. Als singlepacking nodig is, bieden we verschillende opties, waaronder contact met voedsel en vetvrije materialen.
Regelmatige producties duren 2-3 weken om te worden afgeleverd. Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om aan uw deadline te voldoen.

Prijzen

Elke productie is op maat gemaakt. Neem contact met ons op via info@tattootatu.com en we zullen een aangepaste aanbieding sturen. U kunt ook meteen een offerte aanvragen op tattootatu.com