Praktijkgerichte seminars op RelatieZ | PromZ

Praktijkgerichte seminars op RelatieZ

 

Bezoekers van RelatieZ (7 & 8 september, Jaarbeurs Utrecht) kunnen een aantal zeer praktijkgerichte seminars, die maximaal een uur duren, gratis bijwonen. 

 

• Het seminar van Martin de Winter (Hokra Below the Line) gaat over ‘doelgroepdenken’. In een uur tijd krijgt u tal van praktische tips om zelf aan de slag te gaan om uw doelgroep in ‘hoofd & hart’ te kunnen raken en zo meer rendement te halen uit uw relatie- en eindejaarsgeschenken.

 

• Marijke van Hoorne, docent van de PPP Academy, belicht alle ins & outs van de huidige kerst- en geschenkenregeling en de zogeheten fiscale werkkostenregeling die van toepassing is op relatie- en kerstgeschenken.

 

• Artihove-directeur Jelle van Dijk gaat tijdens zijn seminar met name in op het belang van creativiteit in relatiegeschenken. In dit seminar doet u nieuwe inzichten op om met uw geschenkenbeleid uw doel beter te bereiken.

(Zie voor het programma ook www.relatiez.nl)

 

Vele nieuwe exposanten
De organisatie, Het Portaal Uitgevers, verwacht een groot aantal bezoekers omdat het bedrijfsleven weer (meer) budget beschikbaar stelt voor relatie- en eindejaarsgeschenken.

Het verwachte recordaantal bezoekers heeft gezorgd voor een recordaantal exposanten op RelatieZ. Voor de bezoekers betekent dit dat ze veel nieuwe collecties en noviteiten zien.

RelatieZ is gratis toegankelijk voor professionele inkopers uit het bedrijfsleven, overheden en non-profitorganisaties. Maar toegang is alleen mogelijk na voorregistratie op www.relatiez.nl. De print van de voorregistratie is uw entreekaart.

 

RelatieZ wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, hal 5, op woensdag 7 en donderdag 8 september. Beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Meer over de beurs RelatieZ leest u ook in PromZ Magazine nr 3, die binnenkort verschijnt.