PRAKTISCHE STYLUS OP ZAKFORMAAT | PromZ

PRAKTISCHE STYLUS OP ZAKFORMAAT

Heeft u altijd uw sleutelbos bij de hand, evenals uw iPhone, smartphone en/of tablet? Vergeet dan de vingerafdrukken op uw scherm en gebruik de nieuwste TROIKA sleutelhanger ‘Stylus Keyring’!

 

TROIKA staat bekend om haar mooie unieke sleutelhangers van topkwaliteit. Nu hebben zij deze eigenschappen gecombineerd met functionaliteit! De Stylus Keyring is, zoals de naam al doet vermoeden, ook bruikbaar als stylus!

 

De Stylus Keyring is een kleine sleutelhanger met een rubber dopje, uitermate geschikt voor touchscreens van tablets en smartphones. Ook over de sluiting is goed nagedacht! Met het simpele ‘Click!’ systeem van TROIKA kunt u gemakkelijk de Stylus Keyring losmaken van de sleutels om te gebruiken. Na gebruik klikt u alles zo weer aan elkaar. Natuurlijk is de sleutelhanger perfect te graveren met naam en/of logo.

 

Tijdens de PSI van afgelopen januari was de Stylus Keyring het populairste nieuwe product van TROIKA! Met een overduidelijke meerderheid zijn er veel monsters gevraagd voor prospects uit veel verschillende landen.

 

 

 

Wilt u weten hoe het product er van alle kanten uitziet? TROIKA heeft een filmpje voor u gemaakt dat u hier kunt bekijken. U kunt natuurlijk ook een monster bij ons aanvragen.

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl