Projectmanager Promotionele Producten, MeetingLinq | PromZ
Het team van MeetingLinq

Projectmanager Promotionele Producten, MeetingLinq

Meetinglinq levert gadgets, relatiegeschenken en promotionele items aan de wereldwijde congres-, evenementen- en beurswereld. Daarnaast verzorgen wij de merchandise materialen voor een aantal spraakmakende corporate klanten, waarbij wij ook de zorg voor logistiek uit handen nemen.
Wij investeren in de relatie met onze klant door intensief contact en duidelijke communicatie. Daarnaast werken wij middels korte lijnen met onze productiepartners. Wij bieden een ruime keuze aan bestaande producten en eigen ontwerpen, die bedrukt en bewerkt kunnen worden. Vanuit Amsterdam bedienen wij Nederland en de andere landen in Europa. Ons eigen kantoor in Hong Kong bedient de Asia-Pacific regio.

Projectmanager Promotionele Producten M/V

Wij zoeken een creatieve, service- en sales – gedreven projectmanager/ binnendienstverkoop(st)er, die de waarde van het promotionele product in de marketingstrategie van onze klanten een plek kan geven.

Solliciteren

Ben jij die commerciële topper (liefst met ervaring!!), herken jij jezelf in bovenstaande vacature en heb je zin in deze uitdaging?
Stuur dan je motivatie met CV naar:

MeetingLinq BV,

t.a.v. Robert van den Brink
Pilotenstraat 46,
1059 CR Amsterdam
E-mail: robert@meetinglinq.nl
Telefoon: 020-3460650
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.