Wat heeft PromZ.live jou te bieden? | PromZ
promzlive 2017 uitleg standhouder

Wat heeft PromZ.live jou te bieden?

De bezoekersregistratie voor PromZ.live 2018 is geopend. Ben je (mede)verantwoordelijk voor relatiebeheer, marketing/reclame, of de inkoop van promotionele producten of relatiegeschenken? Dan heb je na voorregistratie gratis toegang tot de zeventiende editie van deze vakbeurs die plaatsvindt op 16 en 17 mei in Rotterdam Ahoy.

Op PromZ.live vind je de nieuwe collecties promotionele producten, loyalty programma’s, give-aways en relatiegeschenken. De tegen de 200 aanwezige leveranciers bezoeken voorafgaand aan het evenement wereldwijd beurzen om originele producten te vinden die passen in de huidige tijdsgeest. Dit nieuwe aanbod presenteren ze op de beursvloer.
Ook is er een uitgebreid programma met demonstraties, workshops, tentoonstellingen en praktische seminars op het gebied van actiemarketing, loyalty en promotionele producten. Dit keer is het centrale thema ‘The Amazing Interaction of ThingZ’, waarbij je inzicht krijgt in de kracht van tastbare producten als marketing- en communicatiemedium. Door je voor te registreren blijf je op de hoogte van het programma-aanbod en kun je tijdig je plek reserveren voor een workshop of seminar. Tevens zullen er een aantal netwerkevents tijdens PromZ.live plaatsvinden.

010 Area Live

Gelijktijdig met PromZ.live vindt het nieuwe evenement 010 Area Live plaats. Hier ontdek je alle innovaties en trends op het gebied van live-communicatie met aanbieders uit de regio Groot Rotterdam. Met de toegangskaart van PromZ.live heb je ook gratis toegang tot 010 Area Live.

Aanmelden en meer info: www.promz.live