RelatieZ: 12 & 13 september | PromZ

RelatieZ: 12 & 13 september

RelatieZ is de beurs met het complete aanbod van relatie- en eindejaarsgeschenken. Als professionele inkoper heeft u gratis toegang, ook tot de seminars die tijdens de beurs worden georganiseerd.

 

RelatieZ vindt plaats op 12 en 13 september. Medio september is het moment in het jaar waarop inkopers zich graag oriënteren op hun eindejaarsactiviteiten. Op RelatieZ vindt u alle ‘klassiekers’ en vele nieuwe, originele gadgets, give away’s en relatiegeschenken. Het aantal exposanten is groter dan ooit en daarmee ook het aanbod. U ontmoet vele bekende namen en leveranciers die nog niet eerder op RelatieZ of andere beurzen hebben gestaan.

 

Exlusiviteit

RelatieZ wordt gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. U heeft gratis toegang als u binnen uw bedrijf (mede) verantwoordelijk bent voor de inkoop van relatiegeschenken. U moet u alleen even voorregistreren op www.relatiez.nl en de print van de voorregistratie meenemen naar de entree. Als 2000 bezoekers zich hebben aangemeld, wordt de speciale registratiesite gesloten. Dit maximum aantal bezoekers is ingesteld om de exclusiviteit en sfeer van de beurs RelatieZ te kunnen bewaren.

 

Meer informatie over exposanten en seminars: www.relatiez.nl