Retulp Fusion duurzame RVS drinkflessen | PromZ
Retulp Fusion duurzame RVS drinkflessen

Retulp Fusion duurzame RVS drinkflessen

✓ Duurzame trendy drinkfles van onverwoestbaar RVS
✓ Inhoud 600ml
✓ Ook als thermosfles & sportfles variant (500ml)
✓ Gravure of bedrukking mogelijk
✓ Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp plastic waterflessen.
✓ Iedere fles zorgt ervoor dat er 1000x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

De Fusion rvs drinkflessen zijn niet alleen mooi, opvallend en functioneel, maar het zijn ook nog eens een flessen met een goed verhaal! Refill to Fullfill:

Voor jezelf: een hip en handige waterfles waarmee je gezien mag worden
Voor een ander: deze drinkfles zorgt voor 1000 liter schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden, In samenwerking met Made Blue.
Voor de planeet: elke keer als je de duurzame drinkfles gebruikt help je mee om het plastic afval in de oceanen te verminderen.

  • Stoere BPA-vrije drinkfles met tijdloos zwart-wit design gemaakt van geborsteld roestvrij staal, verkrijgbaar in 3 modellen;
  • Enkelwandige drinkfles in 600ml
  • Thermosflessen (2 soorten) in 500ml
  • Sportfles met rietje in 500ml
  • Bedrukken of graveren met logo en eigen tekst mogelijk vanaf 50 stuks en binnen 8 tot 10 werkdagen geleverd tegen all-in scherpe prijs
  • Milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp plastic waterflessen en iedere fles zorgt ervoor dat er 1000 x de inhoud aan drinkwater wordt gedoneerd aan ontwikkelingslanden.

Deze Retulp Fusion duurzame drinkflessen zijn ideaal als giveaway of gepersonaliseerd cadeau voor werknemers en relaties en perfect voor citymarketing doeleinden. Je kunt de waterfles bijvoorbeeld inzetten voor een bewustwordingscampagne, de sportfles koppelen aan grote (sport)evenementen, de thermosfles verkopen bij informatiepunten & toeristencentra of gebruiken als ecologisch verantwoord eindejaarsgeschenk. Een mooie en praktische manier om je boodschap en bedrijf op een duurzame manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep!

Bekijk voor inspiratie onze inspiratiepagina & voor meer informatie de fusion pagina.