Retulp Tumbler Duurzame RVS Thermosbekers | PromZ
Retulp-Tumbler-Duurzame-RVS-Thermosbekers

Retulp Tumbler Duurzame RVS Thermosbekers

Drink op een stijlvolle manier warme én koude dranken. De Retulp Tumbler thermosbeker is gemaakt van duurzaam roestvrij staal en is uiteraard BPA-vrij.
De 300ml thermosbeker wordt geleverd met een handig uitneembaar filter/zeefje voor thee.
Doe bijvoorbeeld warm water en thee / kruiden in de waterfles en gebruik het zeefje, zo blijven de theebladeren in de drinkfles. Hetzelfde kan gemakkelijk worden gedaan met koud water en fruit. Natuurlijk kan je ook jouw vers gemaakte smoothie op deze manier meenemen.
Deze dubbelwandige thermosfles houdt warme dranken gemakkelijk 6 uur warm (ideale koffiebeker to go) en koude dranken zo’n 8 uur koud.

  • Lekvrij
  • BPA-vrij
  • Inhoud 300ml
  • Duurzaam RVS
  • Uitneembaar theefilter
  • 6 uur warm & 8 uur koud
  • Verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren
  • Per stuk verpakt in een kartonnen giftbox

Bedrukken of graveren met logo en eigen tekst mogelijk vanaf 72 stuks en binnen 8 tot 10 werkdagen geleverd tegen all-in scherpe prijs.

De Retulp Tumbler Thermosbekers zijn niet alleen mooi, uniek en functioneel, maar het zijn ook nog eens thermosflessen met een goed verhaal! Refill to Fulfill.

Voor jezelf: een hip en handige thermosbeker waarmee je gezien mag worden
Voor een ander: deze fles zorgt voor 1000 liter schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden, in samenwerking met Made Blue.
Voor de planeet: elke keer als je de duurzame thermosfles gebruikt help je mee om het plastic afval in de oceanen te verminderen.

Deze Retulp Tumbler duurzame thermosbekers zijn ideaal als giveaway of gepersonaliseerd cadeau voor werknemers en relaties en perfect voor citymarketing doeleinden. Je kunt de Tumblers bijvoorbeeld inzetten voor een bewustwordingscampagne, gebruiken als merchandise bij koffiebarretjes, verkopen bij informatiepunten & toeristencentra of gebruiken als ecologisch verantwoord eindejaarsgeschenk. Een mooie en praktische manier om je boodschap en bedrijf op een duurzame manier onder de aandacht te brengen van je doelgroep!

Dus; Wil je met jouw organisatie een positieve bijdrage leveren aan een beter milieu en het terugdringen van de plastic soep? Dan is de rvs thermosbeker met uitneembaar theefilter/fruitfilter, te bedrukken met logo, hét mooiste eco relatiegeschenk voor jezelf, een ander en de planeet!

Bekijk voor inspiratie onze inspiratiepagina & voor meer informatie de Tumbler pagina.