Secretaressedag | PromZ

Secretaressedag

Voor een echte glimlach op Secretaressedag!

 

Op Secretaressedag kan een aardig cadeautje een blijk van waardering zijn. En wat valt dan meer in de smaak dan een mooi verwenpakket van Rituals?

 

Brandhouse is de Business-to-Business partner van Rituals en levert alle pakketten en producten rechtstreeks vanuit het distributiecentrum van Rituals. Dat betekent dat we u het complete assortiment kunnen aanbieden voor de meest gunstige tarieven.

 

Naast de luxe pakketten leveren wij ook homeperfume, het complete thee ritueel en diverse geurkaarsen. Alle artikelen worden op uw adres afgeleverd. U hoeft niet op pad, uw auto te parkeren of in de winkel in de rij aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen.

 

Tailor made cadeau

Brandhouse heeft een eigen creatieve studio die uw geschenk geheel in uw huisstijl kan verzorgen. Dan wordt het cadeau pas echt persoonlijk!

Aanbieding op maat voor Secretaressedag

Wij staan altijd voor u klaar voor een aanbieding op maat voor Secretaressedag. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar sales@brandhouse.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

Brandhouse

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.brandhouse-rituals.nl