Sneeuw in Best | PromZ
Sneeuw in Best

Sneeuw in Best

De Brabantse gemeente Best is afgelopen vrijdag getrakteerd op een coole verrassing. Er is namelijk een pak sneeuw gevallen!

Echt waar: het Dorpsplein in Best was een aantal uur bedekt met een goede laag sneeuw. De gemeente, het merk CoolBest en bureau Etcetera hebben op deze manier de bezoekers en bewoners van de stad getrakteerd op een unieke, verkoelende ervaring.

Om 11 uur werd de sneeuw geplaatst door Polar Europe, die dit o.a. ook doet voor de Olympische Spelen. De sneeuw smolt geleidelijk gedurende de dag. Volwassenen en kinderen lagen in zomerse outfits op strandstoelen, speelden met sleeën, maakten sneeuwpoppen en er werden sneeuwballen gegooid. Allemaal onder het genot van een verfrissende versnapering, de nieuwe CoolBest Smoothie.

Cool

“In de aanhoudende hittegolf ontstond bij ons het idee om Best te gaan koelen. Met deze actie wilden wij op een leuke manier zowel verkoeling als hydratatie bieden aan de bewoners en bezoekers van deze stad. Hoe cool is het om te kunnen zeggen dat je met 33 graden in de sneeuw hebt gespeeld?”, aldus Sabine Blom van CoolBest.