Sony Bluetooth-speaker met verlichting voor de feestdagen | PromZ
Sony bluetooth-speaker voor de feestdagen

Sony Bluetooth-speaker met verlichting voor de feestdagen

Geniet van groots partygeluid alsof u er live bij bent, dans op flitsende verlichting en geniet waar u ook bent. Alles met één gemakkelijk draagbare speaker. Neem hem gewoon mee en blijf doorgaan, waar het feest ook is.

Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

Druk op de LIVE SOUND-knop en hoor uw muziek op een geheel nieuwe manier. Breng uw feest tot leven met een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer festivalvibes, waar u ook bent.

Volledig stofbestendig

Dankzij de IP67-classificatie kunt u uw speaker meenemen naar het strand (zout water is geen enkel probleem), het bos, de woestijn of waar u maar wilt. De SRS-XB32 speaker blijft spelen, hoe stoffig de omgeving ook is.

Volledig wasbaar en waterbestendig

Met een IP67-classificatie kan uw speaker zonder problemen in water worden ondergedompeld en schoongemaakt.

Ontworpen om hard te feesten

De schokbescherming van de speaker is uitgebreid getest en de speaker kan met gemak alle onvermijdelijke stoten, knallen en schuren van dagelijks gebruik weerstaan. Zelfs als u deze laat vallen, zal hij blijven werken.

Duurzame batterij

De 24-uurs batterij zorgt dat deze bluetooth speaker nog langer kan doorfeesten dan uzelf. Zelfs als u de EXTRA BASS™-modus gebruikt, gaat het feest tot wel 14 uur door.

Plaats de speaker verticaal of horizontaal

Waar en hoe u deze speaker ook wilt neerzetten, horizontaal of verticaal, hij zal stevig blijven staan, en dat maakt hem ideaal voor kleine ruimtes.

Sony Benelux, +31 (0) 20 658 1911, sonybiz.nl@eu.sony.com

Sony bluetooth-speaker met licht effectenXB32 extra bass draagbare bluetooth-speaker