Spaaractie AH laat kinderen wonderlijke natuur zien | PromZ

Spaaractie AH laat kinderen wonderlijke natuur zien

Albert Heijn en Freek Vonk zijn een landelijke spaaractie gestart om kinderen van alles te leren over de wonderlijke plekken, natuur en dieren die de wereld te bieden heeft. In de nieuwste spaaractie van Albert Heijn gaan kinderen samen met Freek Vonk op ontdekkingstocht aan de hand van 160 te verzamelen wonderlijke wereldplaatjes.

Wonderlijke wereldplaatjes

In de spaaractie van Albert Heijn en Freek Vonk staat edutainment centraal. Doel is om kinderen spelenderwijs te laten zien wat de wereld te bieden heeft. Op verre, warme en koude plekken maar ook in je eigen tuin, of het bos even verderop. De wonderlijke wereldplaatjes herbergen feiten, weetjes en afbeeldingen van wonderen uit onze wereld. Er is 1 super speciaal ‘speurplaatje’ waarmee spaarders van de wonderlijke wereldplaatjes geheime letters kunnen ontdekken op 15 verschillende spaarplaatjes en op zes pagina’s door het album heen. Alle letters samen vormen een aanvulzin die kinderen zelf af kunnen maken en insturen via ah.nl/wereld. Ze maken dan kans op Freek Vonk prijzen.

In alle AH-winkels

De actie loopt in alle AH-winkels. Bij besteding van 10 euro ontvangen klanten een set met daarin 4 spaarplaatjes. In totaal zijn er 160 plaatjes met wonderlijke weetjes, waarvan één super bijzonder ‘speurplaatje’. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor €0,99 en in de eerste week gratis bij aankoop van een tweetal Bonusaanbiedingen uit de folder van week 39. Met een vol verzamelalbum ontvangt men bij Naturalis van 30 oktober t/m 23 december 2017 korting op de tentoonstelling GIF! bij Naturalis.