Sparen voor dagjes uit bij Jumbo | PromZ

Sparen voor dagjes uit bij Jumbo

Supermarktketen Jumbo laat klanten sparen voor dagjes uit. Daarnaast geeft Jumbo Gouden entreekaarten weg met een kleurplatenactie voor kinderen tot en met 12 jaar.

De Dagjes Uit-spaaractie biedt klanten kortingen tot 15 euro op een aantal dagjes uit, zoals een bezoek aan dierentuinen, musea en attractieparken. Klanten kunnen onder meer voordeliger naar Diergaarde Blijdorp, Julianatoren, Openluchtmuseum, Walibi Nederland, Madame Tussauds, de Zwaluwhoeve en Monkey Town Leeuwarden.

Kortingsmunten
De actie loopt tot en met 3 mei. Klanten krijgen bij iedere 10 euro een speciale kortingsmunt, die kan worden ingezet om het voordeel te behalen. Dit kan tot en met 31 december 2016 via een speciale website. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. Het kind met de mooiste ingekleurde tekening van Nederland ontvangt een speciaal Gouden entreekaartje. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met het hele gezin toegang tot alle deelnemende dagjes uit in Nederland. Tenslotte mag de winnaar van deze wedstrijd ook nog met de hele klas op schoolreisje naar één van de deelnemende locaties.

In het volgende nummer van PromZ Magazine gaan we nader in op de populariteit van weekendjes weg, dagjes uit etc. als gift in consumentenmarketing en in b to b.

Sparen voor dagjes uit bij Jumbo