Een koningsdag om nooit te vergeten | PromZ | 2021
kingsday koningsdag

Een koningsdag om nooit te vergeten

Hoera! Onze koning is alweer bijna jarig ???? En net als vorig jaar zal het een koningsdag worden om nooit te vergeten! Helaas zijn er geen grote festivals of vrijmarkten, maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten.

Digitale koningsdag

De koninklijke familie neemt ons digitaal mee op pad tijdens hun bezoek aan de High Tech Campus Eindhoven. En ook radiozenders als 538 zien je graag op hun digitale feestje! Veilig en verantwoord vanuit huis.

Oranje koningsdag relatiegeschenken 

Zorg er dus voor dat jouw thuiswerkende medewerkers en relaties het verjaardagsfeestje online kunnen meevieren met een oranje cadeau! Oranje shirts, , hoeden, slingers en toeters blijven immer populair. Ook wordt er nog steeds gedronken en genieten mensen thuis van een heerlijke oranje tompouce of -koek.

Kortom, koningsdag is het uitgelezen moment om oranje promotionele producten en/of oranje relatiegeschenken in te zetten!

Oranje sportzomer

Vergeet niet dat je oranje relatiegeschenken en oranje promotionele producten ook kan inzetten voor de oranje sportzomer 2021.

Om je alvast te inspireren hebben wij oranje relatiegeschenken en promotionele producten voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar meer? Check dan onze ProductZ Finder voor de vele verschillende aanbieders van oranje promotionele producten.