Houd je relaties warm van binnen én buiten | PromZ
warme relatiegeschenken

Houd je relaties warm van binnen én buiten

De energieprijzen rijzen de pan uit. Met als gevolg dat er veel wordt nagedacht over manieren om comfortabel warm te blijven zonder het gas aan te zetten. Op dagen als deze zal het extra worden gewaardeerd wanneer je personeel en relaties een cadeau geeft waar zij echt iets aan hebben.

Zeker nu de verwarming overal wat lager staat, is het de perfecte tijd om relatiegeschenken in te zetten die aanvoelen als een warme omhelzing. Zo geef jij personeel en relaties niet alleen een warm gevoel van binnen, maar ook van buiten ????.

Warme eindejaarsgeschenken

Met nog zo’n 2,5 maand te gaan staan de eindejaarsfeesten voor de deur. Het moment voor veel bedrijven om personeel en relaties/klanten een geschenk te geven. PromZ.be spotte ‘warmte’ als één van de trends voor dit jaar.

Er wordt gedacht aan geschenken die ‘warm houden’,”  laat Patrick Notteboom van Maximum Image weten, “Artikelen zoals kussens, dekens, truien, fleeces, plaids en ook thermisch ondergoed.”  Magnus Business Gifts speelde in op deze trend met ‘Geef warmte aan je medewerkers’ en noemde warm textiel ‘het item voor eindejaar 2022’.

Wij zetten speciaal voor jou enkele (hart)verwarmende geschenken op een rijtje. Zo zit iedereen er lekker warmpjes bij tijdens deze gascrisis!

Benieuwd naar meer? Kijk dan in onze ProductZFinder voor warme relatiegeschenken.