Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk | PromZ
World Day for Safety and Health at Work 2021

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk

De ‘Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk’ zit eraan te komen! Woensdag 28 april is het zover.

Normaliter staat deze dag in het teken van preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Maar nu de wereld er als gevolg van COVID-19 totaal anders uit ziet krijgt ook deze werelddag een heel ander karakter.

Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk in 2021

De slogan van dit jaar is ‘Stop de pandemie: veiligheid en gezondheid op het werk kunnen levens redden’. De angst voor onzichtbare virusdeeltjes die ons ziek kunnen maken is groot.  Nog nooit waren hygiëne en gezondheid op de werkvloer zo van levensbelang. Onachtzaamheid heeft momenteel namelijk niet alleen gevolgen voor bedrijven zelf, maar voor de gehele maatschappij.

We zien in onze ProductZfinder dan ook een sterke toename in het aantal aanvragen voor antibacteriële producten. Loop niet achter de feiten aan en zorg ervoor dat jouw medewerkers en relaties veilig en gezond kunnen werken met inzet van antibacteriële producten!

Het hele jaar door veiligheid en gezondheid op het werk

Antibacteriële producten zijn niet alleen interessant tijdens ‘Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk’. Ze worden het hele jaar door gebruikt. Het is dus slim om promotionele antibacteriële producten te bedrukken met jouw bedrijfslogo of slogan. Dit vergroot de effectiviteit van de producten nog meer!

Neem een kijkje in onze ProductZFinder en ontdek de verschillende antibacteriële producten die je kan inzetten. Onderstaand laten wij enkele voorbeelden zien. Want alleen samen stoppen we de pandemie.