STIJLVOLLE IPAD HOES EN STANDAARD IN ÉÉN | PromZ

STIJLVOLLE IPAD HOES EN STANDAARD IN ÉÉN

Op kantoor, onderweg, hogescholen, thuis of op vakantie, je komt tegenwoordig overal tablets tegen. En hoewel dit steeds gebruikelijker wordt, wil je deze gadget goed mee kunnen nemen. Dat kan nu met de nieuwe stijlvolle iPad hoes van TROIKA!

 

Natuurlijk bestaan er al veel hoezen voor de iPad en andere tablets, maar niet zoals die van TROIKA! Dit is namelijk een hoes én standaard in één!

 

src=http://www.promz.nl/uploads/pagetree/images/96298a6567d4c7306524e06a7370ee9a.jpg

Een tablet met de ene hand vasthouden en met de andere hand bedienen is niet meer van deze tijd. Vandaag de dag moet je beide handen vrij hebben om de vele functies van de tablet te kunnen bedienen. Daarom is het uitermate praktisch dat de iPad zelfs in drie (!) verschillende standen kan worden geplaatst in de iPad cover van TROIKA.

 

Een iPad is nog steeds geen goedkope gadget, dus ga je er wel zuinig mee om. En daar waar andere hoezen slechts alleen het beeld afdekken of best dun zijn, biedt TROIKA volledige bescherming! De hoes zit rondom de iPad, dus ook de achterkant is beschermd. En de hoes is wat dikker dan gebruikelijk, zodat bij zelfs een eventuele valpartij de tablet er beter vanaf komt dan bij een dunne hoes! De iPad cover heeft handige uitsparingen voor de aan-/uitknop en de camera.

 

De combinatie van leer en kunstleer geeft de hoes een stijlvolle uitstraling! En het voordeel van het kunstleer is dat dit zeer gemakkelijk te reinigen is. De iPad cover van TROIKA is verkrijgbaar in rood/zwart en volledig zwart.

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl