PromZ

JADOE Geschenkenmakers

Stellingenweg 52 8474 EB Oldeholtpade Nederland

T 0031561618510

JADOE Geschenkenmakers

JADOE geschenkenmakers werkt voor bedrijven en instellingen die een bijzonder geschenk zoeken voor hun medewerkers en/of relaties. Door gebruik te maken van aandacht en de toegevoegde waarde van uw bedrijf realiseert JADOE een uniek product met een grote attentiewaarde. Daarmee zorgt JADOE ervoor dat u zich ten opzichte van uw concurrenten kan onderscheiden, met als gevolg een hoger rendement en beter resultaat. Medewerkers zijn trots op het bedrijf en dragen dat uit.

Vanuit een jarenlange ervaring in de geschenkenbranche is gebleken dat weinig bedrijven met het zoeken van een relatiegeschenk kijken naar de filosofie van het bedrijf. Vaak wordt last minute besloten nog iets voor een beurs, mailing of bijeenkomst aan te schaffen, zonder dat gekeken wordt naar wat men nu werkelijk wil vertellen. Dit leidt vaak tot weinig of geen resultaat.

De klanten van JADOE geschenkenmakers worstelen met de vraag:

• Hoe haal ik meer rendement uit de contacten met mijn afnemers?
• Hoe kan ik potentiële klanten triggeren?
• Hoe krijg ik de beste medewerkers binnen mijn bedrijf en hoe behoud ik ze?
• Hoe vind ik een (kerst)geschenk dat aansluit bij de bedrijfsfilosofie?
• Hoe krijgen mijn medewerkers meer binding met / gevoel voor onze klanten?

JADOE verzorgt geschenken voor uw personeel en uw relaties ter gelegenheid van alles wat er maar te vieren valt: Kerst, een jubileum, een verhuizing of een andere bijzondere dag. Altijd een passende attentie die treffend symboliseert wat u wilt vertellen. Voor elk geefmoment zoeken wij een bijzonder geschenk, zodat u van het geven van een geschenk een bijzonder moment kan maken.

Kwaliteit

Of het nu gaat om leuke weggevertjes of samengestelde pakketten, om praktische cadeaus of exclusieve geschenken, wij gaan speciaal voor u op zoek. Daarvoor hebben we goede contacten met bekende én onbekende leveranciers in het hele land. Eén ding hebben al deze leveranciers gemeen: ze leveren kwaliteit. Net als JADOE geschenkenmakers.

Persoonlijk

Tijdens een eerste afspraak zetten we uw wensen zorgvuldig op een rij. Voor wie is het? Voor welke gelegenheid? Wat wilt u ermee vertellen? Om welke aantallen gaat het? Wat is het budget? Wij doen dat graag: luisteren naar uw verhaal en op zoek gaan naar een passend en persoonlijk (kerst)geschenk. Dat kan een doos vol voedsel zijn, maar liever gaan we voor ‘net even anders’.

Aandacht

Gaat u akkoord met de offerte, dan gaan wij snel aan het werk. We kopen de cadeaus in, zorgen voor een originele (geschenk)verpakking en leveren alles compleet bij u aan. Aan wat wij afleveren is zichtbaar aandacht en tijd besteed. Het enige dat u nog hoeft te doen, is distribueren. En ook dat kunnen wij u uit handen nemen.

Creatief & eigentijds

Kortom: samenwerken met JADOE levert u tijd op. En natuurlijk een uniek geschenk. Aarzel daarom niet en laat ons het creatieve werk doen. Op die manier kunt u die tijd gebruiken om u te richten op andere taken die belangrijk voor u zijn.

Maak een vrijblijvende afspraak met ons en bel 0561-618510 of mail naar info@jadoe.nl.