PromZ

Pasco Business & PromoGifts

Stationsstraat 16 BE-9300 Aalst België

T 310858884087

Pasco Business & PromoGifts

Pasco: buitengewoon promomateriaal en originele relatiegeschenken

Je bedrijf blijvend in de spotlights zetten? Klop aan bij Pasco en duik in een overweldigend aanbod aan promomateriaal en gepersonaliseerde geschenken. Té overweldigend? Vraag onze specialisten om je te helpen bij je keuze.

Vertrouw op Pasco Business & PromoGifts voor:

  • Promotiemateriaal
  • Promotiekleding
  • Relatiegeschenken

Promotiemateriaal

Steek je bedrijf, merk of boodschap in een uniek jasje met nuttig promomateriaal. Laat balpennen en papierblokken, sleutelhangers en mokken bedrukken. Of personaliseer rugzakken en ballonnen, frisbees en badges.

Nieuw merk introduceren? Lees hoe we je helpen met rebranding.
Of ontdek hoe je met bedrukte promotieartikelen 2 vliegen in 1 klap slaat.

Promotiekleding

Slim jezelf in de kijker zetten? Dat doe je met promotiekleding. Je slaat twee vliegen in één klap: iedereen herkent je bedrijf in een oogopslag. En jij profiteert van gratis reclame – elke dag opnieuw. Pik je favorieten uit ons aanbod casual teamkleding. Personaliseer en verspreid ze bij je personeel, dealers en sympathisanten. Of vraag je gratis catalogus.

Relatiegeschenken

Feest? Een samenwerking die op rolletjes loopt? Leg je zakenrelaties op een originele manier in de watten: geef hen een gepersonaliseerd geschenk. Zo staat je bedrijf voorgoed in hun geheugen gegrift. Dat kost trouwens geen stukken van mensen: onze geschenkartikelen bestel je altijd aan voordelige prijzen.

Pasco: jouw betrouwbare partner voor promomateriaal

Waarom Pasco de geknipte partner is voor jouw bedrijf? Bij ons ben je zeker van promomateriaal in de beste kwaliteit én tegen de voordeligste prijs. Hoe we dat garanderen? Pasco werkt met de beste high-end fabrieken in heel Europa en Azië. En heeft drukfaciliteiten in België, Nederland, Polen en China. Daar werken we uitsluitend met hypermoderne machines en innovatieve druktechnieken.

Resultaat? Professioneel promomateriaal en gepersonaliseerde geschenken die alle aandacht naar zich toe zuigen.