STRYKER BRANDSTORE EN FULFILMENT | PromZ

STRYKER BRANDSTORE EN FULFILMENT

Zeker weten dat iedereen binnen je organisatie eenduidig naar buiten treedt als het gaat om promotionele items? Dat er geen 3 verschillende notitieboeken, pennen, powerbanks of waterflessen door de organisatie gaan? En dat zonder zelf voorraad te houden? Dan is een eigen, door Webo gecoördineerde brandstore, dé ideale oplossing. En dat is precies waar Stryker voor heeft gekozen.

Stryker is een van ‘s werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van medische technologie. Actief in meer dan 75 landen met ruim 46.000 medewerkers hebben zij jaarlijks impact op de levens van meer dan 100 miljoen patiënten.

Om er zeker van te zijn dat de medewerkers hun promotionele producten eenvoudig en conform huisstijl kunnen bestellen hebben we, in samenwerking met Stryker, zorgvuldig producten geselecteerd en overzichtelijk in de brandstore geplaatst. Bestellen is dan supersimpel, met een druk op de knop komt de bestelling bij ons binnen.

De bestelling wordt in ons magazijn gepickt, verzendklaar gemaakt en naar het kantoor waar ook ter wereld verzonden. En dat allemaal binnen 24-48 uur.

Je eigen brandstore; makkelijk, snel en overzichtelijk

Ook interesse in een eigen brandstore? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330. We denken graag met je mee!