Tailor-made voetbal | PromZ

Tailor-made voetbal

Uniek design

Wilt u na het bekijken van de wedstrijden zelf wel eens een balletje trappen, dan kan dat met deze tailor-made voetbal. Deze van synthetisch leder gemaakte voetballen zijn uitermate geschikt om een lekker potje te voetballen met uw collega’s. Maar wat nog mooier is, vrijwel alles is mogelijk. Niet alleen kunt u de kleuren of vormen van de opdruk zelf beslissen, ook kunt u ervoor kiezen uw logo erop te laten drukken.

 

Sportieve WK Gadget

De tailor-made voetbal is een sportieve toevoeging aan uw WK beleving. Deze voetbal zorgt voor een sportief begin van het WK. De tailor-made voetbal is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is dus de ideale gadget voor zowel het aanmoedigen van ‘ons Oranje’ als de Rode Duivels tijdens het WK voetbal in Brazilië.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl