Tijdschrift The Optimist | PromZ
Tijdschrift The Optimist

Tijdschrift The Optimist

Al 25 jaar is The Optimist (voorheen: Ode) het meest positieve, onafhankelijke opinietijdschrift van Nederland. De verhalen over innovatie, gezondheid, duurzame verandering, circulaire economie, zingeving en hoopvolle ontwikkeling werken inspirerend en zetten mensen aan tot actie. Want onze reis richting een betere wereld begint bij ieders eigen eerste stap.

IDEALE CADEAU

Geen mooier moment dan de feestmaand december om uw medewerkers of uw klanten blij te maken met de nieuwste editie van The Optimist. Of nog beter: geef ze een abonnement cadeau. Dan vinden ze zes keer per jaar een dosis optimisme op hun deurmat of online. Voor u als gulle gever hebben we ook nog een aardigheidje in petto. Wij geven u als supporter van The Optimist eenmalig een flinke korting van 30 procent, of het bedrag van uw aankoop als dubbele mediawaarde cadeau. Dat laatste betekent gratis aandacht in het magazine via een advertentie of redactioneel artikel, of online via onze populaire nieuwsbrief. Of misschien nodigen wij u wel uit voor een interview of podcast.

BESTEL NU

Het wetenschappelijke bewijs is er: optimisten leven langer en gezonder. Reden te meer om The Optimist te lezen en anderen met het positieve gedachtegoed te motiveren. Dat kan in onze anderhalve-meter-maatschappij geen kwaad…

Uitgeverij The Optimist | marketing@theoptimist.nl | 070-2059232 | www.theoptimist.nl/relatiegeschenk