Top 3 best verkochte zonnebrillen 2015 | PromZ

Top 3 best verkochte zonnebrillen 2015

De zonnebril: onmisbaar tijdens zonovergoten dagen! Niet alleen ter bescherming van de ogen van uw klanten of werknemers, maar ook nog eens een gave accessoire!n

 

Tegenwoordig wordt een zonnebril bijna het hele jaar door gebruikt. Een ideaal hulpmiddel tegen het felle zonlicht in de zomer of juist tegen laagstaande zon in de lente of de herfst. En omdat de zonnebril een zeer gewild artikel is, hebben we speciaal voor u een top 3 gemaakt van onze best verkochte zonnebrillen.

 

3. De prijs van de bronzen zonnebril gaat naar… de Sun Ray opvouwbare zonnebril. Deze kunststof zonnebril is zeer geschikt om mee te nemen door zijn opvouwbare montuur. Een vrolijke bril die maar liefst in 7 kleuren verkrijgbaar is. Verkrijgbaar vanaf 0,76 euro.

 

 

2. Nét geen winnaar, maar wel een goed verkopend item: de flitsende neon zonnebril. Een vrolijk en leuk geprijsde zonnebril met gekleurde pootjes. Echt opvallen doe je met de neon zonnebril die al verkrijgbaar is vanaf 0,45 euro.

 

1. Zonnebril Malou staat met stip op nummer 1! Met de zogenaamde houten look is de zonnebril een echte hardloper dit jaar. Hip, modern, anders: een echte must-have. Een trendy gift om uw merknaam aan te verbinden en te promoten! Verkrijgbaar vanaf 1,01 euro.