Uniek persoonlijk Koningsdag T-shirt | PromZ

Uniek persoonlijk Koningsdag T-shirt

Leuk voor uw medewerkers, collega’s of klanten: een persoonlijk Koningsdag T-shirt. Al vanaf 1 stuk op te maken met uw eigen naam, tekst of foto en morgen bezorgd op het door u gewenste adres.

 

Maak nu zelf het leukste Koningsdag T-shirt, precies zoals u hem wil. Een Koningsdag T-shirt met uw eigen ontwerp is een origineel en onderscheidend cadeau voor deze bijzondere dag! Kijk voor meer unieke Koningsdag artikelen in onze Koningsdag shop.

 

Ook voor andere persoonlijke geschenken bent u bij YourSurprise.nl aan het juiste adres! Al onze cadeaus zijn vanaf 1 stuk te personaliseren met foto, logo, tekst of naam. Daarnaast zijn ze altijd van superieure kwaliteit en worden de cadeaus supersnel met 1 werkdag geleverd op kantoor of direct bij uw relaties of collega’s, uiteraard altijd verpakt in een unieke cadeauverpakking.

 

Met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus, waaronder bloemen, wijn, taarten, chocolade, telefooncases, belevenissen en nog veel meer, brengen wij u op originele ideeën waarmee u altijd een onvergetelijke indruk achterlaat bij de ontvanger!

Ga direct naar YourSurprise.nl en maak direct jouw persoonlijke cadeau!

 

www.YourSurprise.com

E-mail: zakelijk@yoursurprise.com

Tel: 0111-71 2456