Unieke PowerMonkey | PromZ

Unieke PowerMonkey

Mooi design en handig formaat

Bekijk onderweg films via uw tablet of luister muziek zonder dat uw mobiele apparaat leeg raakt. Met de PowerMonkey worden uw apparaten opgeladen! De originele PowerMonkey kan overal mee naartoe worden genomen door het handige formaat. De PowerMonkey heeft een mooi design en zal iedereen meteen opvallen. Al helemaal wanneer uw bedrijfslogo erop wordt gedrukt.

 

Een origineel cadeau voor onderweg

De zeer stylish uitgevoerde PowerMonkey is het ideale cadeau voor de gadget liefhebber! De PowerMonkey zal vaak worden gebruikt, want wie wil er nu niet zo’n handige oplader voor onderweg? Hij is te gebruiken voor iPhones, mobiele telefoons, iPods, MP3 spelers, E-readers etc etc. De zes groene LED lampjes geven de status van de batterij aan en zodra het laatste lampje rood wordt, is het tijd om weer op te laden.

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl