Commercieel medewerker binnendienst | PromZ

Commercieel medewerker binnendienst

La Parada in Waddinxveen is op zoek naar een (ervaren) allround commercieel medewerker binnendienst. Het betreft een parttime functie van 24 – 28 uur en het gevraagde werk- en denkniveau is MBO+.

 

De functie

Als allround commercieel medewerker ben je de spil binnen onze organisatie. Met een commerciële blik biedt jij iedere klant de beste service. Doordat wij nog een groeiend en relatief klein bedrijf zijn heb je veel verantwoordelijkheden en een gevarieerd takenpakket. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de gehele orderstroom zoals het invoeren, opvolgen en monitoren hiervan. Je maakt orderbevestigingen, controleert bij leveranciers de voorraden en houdt de planning hiervan scherp in de gaten. Daarnaast ben je ons visitekaartje aan de telefoon. Het leggen en onderhouden van contacten met relaties, klanten, prospects en leveranciers behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. Wij vragen ook marketing skills van je. Je hebt plezier in het onderzoeken en analyseren van de markt. Je gaat onze website beheren en weet hoe je teksten en artikelbestanden moet bewerken en beheren. Je bent bekend met social media en weet hoe je blogs en teksten moet schrijven. Affiniteit/bekendheid met ict/webshops is een pre. Ervaring in de branche een must!

Wij vragen

De ideale kandidaat heeft het volgende profiel:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Relevante werkervaring in de branche van promotionele artikelen/ relatiegeschenken
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
  • Kennis van Excel en affiniteit/ervaring om te werken met databestanden
  • Pro-actieve en flexibele instelling
  • Accuratesse
  • Commercieel inzicht
  • Ondernemende en professionele instelling
  • Daarnaast ben je gedreven, enthousiast en kan je goed zelfstandig werken. Je werkt vanuit Waddinxveen en woont bij voorkeur ook in deze omgeving.

De organisatie

La Parada is een internationale handelsonderneming in relatiegeschenken en promotionele artikelen met een informele bedrijfscultuur. We zijn gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel (echter, vanaf augustus in Waddinxveen op de Coenecoop) en breed vertegenwoordigd in China. Voor een steeds groter wordende groep van bedrijven en merken verzorgen wij de productie, de bedrukking en de levering van promotionele artikelen. Zowel vanuit voorraad als in toenemende mate vanuit het Verre Oosten voor custom made projecten. In verband met de aanhoudende groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een prettige collega, die de operationele en dagelijks werkzaamheden die hiermee samenhangen uitvoert.

Wij bieden

In deze functie (richtlijn ca. 24 – 28 uur) is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen inzicht. Je krijgt de mogelijkheid deze functie volledig eigen te maken met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je komt te werken in een gezellig, informeel, enthousiast en gedreven team van drie medewerkers. Goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.

Meer informatie

Herken jij jezelf in dit profiel? Mail dan zo snel mogelijk je motivatie met CV naar:
contact@laparada.nlwww.laparada.nl