VepaGifts-/ Bedrijfskleding 45 jaar! | PromZ

VepaGifts-/ Bedrijfskleding 45 jaar!

“Bij Vepa weten we hoe belangrijk je merk en uitstraling zijn die je zorgvuldig hebt opgebouwd. Samen met onze klanten werken we aan succes. 100% tevreden klanten / Blije relaties, daar doen we het voor, al 45 jaar”, vertelt Robert-Jan van Enschot.

Als directeur-eigenaar van Vepa zet hij een familietraditie voort van 45 jaar. Voor Vepa is 2023 een jubileumjaar. “We zijn niet van gisteren. Met onze ruime ervaring herkennen we snel de allernieuwste ontwikkelingen in de branche en vertalen die naar haalbare en betaalbare concepten voor onze klanten die in de hele Benelux zitten. Dat geldt voor zowel de promotionele producten als voor de Bedrijfskleding.”

Merken
Vepa werkt met mooie merken. “Met grote en kleine bedrijven die zeer zuinig zijn op de naam en het merk dat ze hebben opgebouwd. En terecht; daar spring je niet lichtvaardig mee om. Het vertalen van je merk naar gifts of bedrijfskleding eist dan ook een zorgvuldige aanpak. Bij Vepa weten we precies wat daarbij komt kijken. We zijn zuinig op de uitstraling van onze klanten daarom denken we altijd mee, te beginnen bij het samen ontwikkelen van een concept. Wat wil je bereiken, waar denk je aan, wat is je budget, voor wie is het product bestemd, wat gaan we doen, wat is de beste oplossing? Wij weten wat er te koop is in de branche en adviseren daarin op maat.”