Vernieuwend product: Flessenpost | PromZ

Vernieuwend product: Flessenpost

Audio Services is ruim 30 jaar de specialist op het gebied van hoorsystemen en is actief in 30 landen wereldwijd. Audio Service houdt zich bezig met de optimalisatie van hoorsystemen door voortdurend te zoeken naar nieuwe en betere oplossingen. Services heeft gekozen voor de flessenpost om klanten op een ludieke wijze uit te nodigen voor de Nationale Optitrade Dag.
n
n Iedereen kent de flessenpost van vroeger, een drijvende fles met een boodschap erin. De flessenpost is uniek en valt op tussen de post. Flessenpost kan gebruikt worden voor nieuwe productintroducties, aankondigingen, uitnodigingen en talloze andere doeleinden. In de flessenpost zit een briefje waar de boodschap staat. Op de fles komt een sticker die aansluit op uw boodschap. Conclusie? Flessenpost wekt nieuwsgierigheid!

LocoMix biedt een scala aan opvallende mailings waaronder de Flessenpost. Alle mailingproducten van LocoMix zijn vernieuwend en origineel in zijn soort. Kenmerkend aan LocoMix is dat alle producten naar de gewenste stijl kunnen worden gemaakt.

Kerst
De kerst komt eraan. Wens uw klanten een voorspoedig 2012 met originele mailingproducten van LocoMix. Extra tip: als u een kalender verwerkt in uw kerstwens, blijft u het hele jaar in de gedachte van de klant!

Voor alle mogelijkheden en andere originele mailingproducten, check de website van LocoMix, www.locomix.nl/bedrijven.php, of bel: 030-2611076.