Verspakket | PromZ

Verspakket

Het nieuwe concept voor de kerstpakketten: http://www.verskerstpakket.nl  Het Vers Kerstpakket bestaande uit 4 heerlijke menu’s voor 4 personen. De prijs van een vers kerstpakket ligt tussen de € 38,50 en de € 75,00 per pakket. U heeft keuze uit een 4 tot 7 gangen diner.’,’
rnHet idee voor een diner: Een compleet (kerst)diner voor 4 personen, zorgvuldig samengesteld door chef-kok Bas van Beers. U kunt uw werknemers of relaties dit jaar verrassen met een overheerlijk (kerst)diner in de vorm van een vers kerstpakket of als relatiegeschenk.
rnEen prachtig dinerpakket opgebouwd uit maximaal 7 gangen die samen een heerlijk diner vormen. Te beginnen met een fris aperitief gevolgd door een mooi diner en afgesloten met heerlijke bonbons voor bij de koffie.

Wij hebben 4 heerlijke menu,s samengesteld en in ieder menu bestaat uit 4 pakketten/diners variërend van 4 t/m 7 gangen De gerechten zijn opgebouwd uit zoveel mogelijk verse producten zoals vlees, vis, soep, tafelbroodjes, groenten, lekkere verse slagroom en verschillende kaas soorten als dessert. Onze producten worden geleverd door toonaangevende bedrijven in Nederland. Zo komen de dressings van De Librije in Zwolle. Deze producten zijn bedacht door Jonnie Boer en bereid met ingrediënten van de beste kwaliteit. Aangezien we met verse producten werken worden de vers kerstpakketten in tempexdozen, gekoeld bij u geleverd.
rnhttp://admin.campaigner.nl/users/promz/images/small41412272-verspakket_web.png
rnMet dit diner verrast u niet alleen uw werknemers of relaties maar ook familie of vrienden kunnen worden getrakteerd op een gezellige avond dineren. Het diner is eenvoudig te bereiden door de kok des huizes aan de hand van de bijgeleverde recepturen en tips.

Om u te overtuigen van dit unieke concept organiseren we proefavonden. Op deze avonden bieden we geintreresseerde de mogelijkheid de gerechten en producten te proeven die in onze vers kerstpakketten worden gebruikt.

Even de voordelen op een rijtje:
• Een vers diner voor 4 personen tot maximaal 7 gangen.
• De huiskok heeft geen hoofdbrekens meer over het samenstellen van een diner.
• Een dag minder boodschappen in huis halen.
• Inclusief recepturen, tips en een menukaart voor op tafel
• Het hele gezin, familie of vrienden genieten mee.
• Het pakket is binnen 2 weken met veel plezier genuttigd.
• Wij organiseren proefavonden om uw te verrassen met onze producten.

Naast onze nieuwe concept verse kerstpakketten”het idee voor een diner” vindt u op onze site prachtige Librije pakketten samengesteld met producten van De Librije uit Zwolle, Mooie exclusieve wijnpakketten en onze traditionele kerstpakketten. Al met al keuze te over.

Wij wensen u alvast smakelijke feestdagen.

Bas van Beers