Voetballen in eigen huisstijl | PromZ

Voetballen in eigen huisstijl

Het is nu nog mogelijk om voor het aankomende WK ballen in uw eigen huisstijl te bestellen. Als straks de oranjekoorts in Nederland op z’n hoogst is, is er geen betere manier op te vallen dan met een voetbal met uw eigen design! Bedrukteballen.nl‘,’
Een custom made voetbal is wereldwijd een populair artikel en nu al draait de productie voor het WK op volle toeren! Om verzekerd te zijn van een tijdige levering, is het dus belangrijk om NU uw bestelling te plaatsen bij www.bedrukteballen.nl.

Wij leveren op maat gemaakte ballen al vanaf 100 stuks. U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten, materialen, formaten en gewichten. Dus altijd een bal die past bij uw budget. Onze ervaren ontwerpers maken een uniek ontwerp voor u. Kijk voor eerder gemaakte designs en prijsindicaties op www.bedrukteballen.nl!

Bedrukteballen.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van voetballen. Voor elk budget is er de juiste kwaliteit bal. De ballen worden geproduceerd in door FIFA goedgekeurde fabrieken dus vrij van kinderarbeid. Kortom voor al uw ballen kunt u terecht bij dé ballenspecialist, bedrukteballen.nl!