Vraag de nieuwe Kerstcatalogus aan | PromZ

Vraag de nieuwe Kerstcatalogus aan

Vraag de nieuwe Kerstcatalogus aan

Het uitgebreide Rituals assortiment wordt vanaf 1 oktober vernieuwd. U kunt echter nu al alles bij Brandhouse bestellen. Als B-to-B partner leveren we alle producten rechtstreeks uit het distributiecentrum van Rituals en dat tegen de laagste prijzen.

 

Naast de luxe pakketten leveren wij ook homeperfume, het complete thee ritueel, diverse geurkaarsen, Rituals voor heren en natuurlijk ook alle shower, bath en body producten. Alle artikelen worden op uw adres afgeleverd. U hoeft niet op pad, uw auto te parkeren of in de winkel in de rij aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie en afbeeldingen.

 

Uw eigen Rituals pakket samenstellen is bij Brandhouse, de Business-to-Business partner van Rituals, ook mogelijk. Wij hebben diverse geschenkverpakkingen die u kunt vullen met allerlei Rituals producten. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u advies wilt over bijvoorbeeld de samenstelling of voor een aanbieding op maat.

 

 

 

Wilt u onze Kerstbrochure ontvangen met vele bekende A-merken zoals Rituals, Menu, Joseph Joseph, Bowls & Dishes, iLoveCooking en Jamie Oliver? Bel 073 – 6890031 of mail naar sales@brandhouse.nl

 

Brandhouse

Rijnstraat 495A

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.brandhouse.nl