Webo Promotion in touw voor GAiN | PromZ

Webo Promotion in touw voor GAiN

Water for Life Water is voor ons Nederlanders vanzelfsprekend. Dat geldt echter niet voor iedereen in de wereld. Hulporganisatie GAiN (Global Aid Network) zet zich in voor mensen in acute of langdurige nood door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en hen de mogelijkheid te bieden een toekomst op te bouwen. Water is zo’n eerste levensbehoefte.

 

Webo Promotion heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. “Toen de vraag kwam of wij waterzakken met opdruk GAiN Water for Life konden leveren, hoefden we daar niet over na te denken. Daar werken we natuurlijk graag aan mee,” vertelt directeur Marco Stalenhoef. “We hebben direct 500 stuks waterzakken in herkenbaar blauw in productie genomen en deze uitgedeeld.”

 

Donaties

“Voor ons natuurlijk fantastisch,” benadrukt Freek de Vries van GAiN. “We draaien volledig op basis van donaties, dus iedere manier van sponsoring is welkom.” GAiN richt zich wereldwijd op noodhulp en structurele hulp. Er zijn vijf speerpunten: hulpreizen, logistiek, noodhulp, ontwikkelingshulp en Water for Life.