Wereldprimeur voor PromZ.live | PromZ
PromZlive wereldprimeur

Wereldprimeur voor PromZ.live

De beurzen PromZ.live en 010Area.live zullen na afloop nog steeds te bezoeken zijn. Daarvoor worden alle stands tijdens de beurs door middel van 360° fotografie vastgelegd, waarna de beursvloer digitaal weer wordt opgebouwd met behulp van Google Tours.

Volledig gedigitaliseerd

Op Google Maps kunnen bezoekers over de beursvloer navigeren en elke beursstand vinden. Een i-button in de stand verschaft extra informatie over het bedrijf en een link naar de website van de standhouder.

Het is voor het eerst dat een vakbeurs op deze manier gedigitaliseerd wordt en online voort leeft. Beursorganisator Het Portaal Uitgevers in Wormer werkt hiervoor samen met het bedrijf Active Vision in Veenendaal.

Rotterdam Ahoy

Beide beurzen vinden gelijktijdig plaats op 16 & 17 mei 2018 in Rotterdam Ahoy. PromZ.live is de vakbeurs voor actiemarketing, promotionele producten en relatiegeschenken en is inmiddels toe aan de zeventiende editie. 010Area.live is een nieuwe regionale vakbeurs voor Groot Rotterdam waar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van live-communicatie te zien zullen zijn.