Zakelijke Kerstkaarten | PromZ

Zakelijke Kerstkaarten

Kerst en nieuwjaar komt eraan. De ideale gelegenheid om uw relaties en medewerkers te bedanken voor hun inzet!

 

Uw relaties, medewerkers en alle andere betrokken kunt u bedanken met een originele kerstkaart van LocoMix. Een originele wenskaart die zij verdienen. Kenmerkend aan de zakelijke kerstkaarten van LocoMix is de attentiewaarde van de producten. Een Out of the Box Card, Flessenpost, Turning Card of één van de vele originele mailingproducten. Het maakt allemaal niet uit, ze vallen allemaal op tussen de post.

 

Op de producten is ruimte om een mooie kerstboodschap op vorm te geven. Het personaliseren van producten is ook mogelijk. Dit geeft het product een extra persoonlijk tintje. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met ons.

 

Voordelen Kerstkaarten Bedrijven:

– Snelle levering

– Verzending tegen aantrekkelijke portokosten

– Verzorging totaal concept

– Producten met een hoge attentiewaarde

 

 

 

Demo aanvragen

Interesse in een product? Of benieuwd naar alle producten? Wij sturen u gratis een product of een volledig demopakket toe. Klik hier om het demopakket aan te vragen.

 

Offerte aanvragen

Mocht u na aanleiding van het demopakket een offerte willen aanvragen kunt u via de website deze eenvoudig aanvragen. Klik hier om een offerte aan te vragen.

 

Meer informatie

Wilt u meer specifieke informatie hebben over de producten? Op werkdagen zijn wij van 08.30u – 17.00u beschikbaar om uw vragen te beantwoorden!

 

 

LocoMix BV

Niels Bohrweg 121

3542CA Utrecht

Tel: 0031 (0)30 2618086

Fax: 0031 (0)84 7545647

Website: www.kerstkaartenbedrijven.nl