Zet 11 september in uw agenda | PromZ

Zet 11 september in uw agenda

Donderdag 11 september hebben professionele inkopers als u exclusief toegang tot RelatieZ, De Dag van het Relatiegeschenk.

Alleen professionals die binnen hun bedrijf (mede) verantwoordelijk zijn voor de inkoop van relatie- en eindejaarsgeschenken kunnen RelatieZ bezoeken. Een bezoek aan RelatieZ is voor u kosteloos. Ook koffie, thee, broodjes etc. rond lunchtijd hapjes krijgt u aangeboden. En na afloop krijgt u een fraai ‘kerstpakket’ mee naar huis!

Focus op loyalty
Op RelatieZ ligt de focus op loyalty en het dank-je-wel richting de eigen medewerkers en klanten. Circa 80 topleveranciers van relatiegeschenken en kerst- en eindejaarspakketten tonen alle noviteiten, nieuwste trends en mogelijkheden om uw personeel en relaties in de decembermaand in het zonnetje te zetten.
RelatieZ is dé dag voor het relatie- en eindejaarsgeschenk, waaronder ook de zogeheten belevenissen en online keuzesystemen vallen. En uiteraard vindt u op RelatieZ ook gadgets, give away’s en premiums voor uw andere loyalty-acties in het jaar.

Laat weten dat u komt
Meldt u wel even aan als bezoeker op www.relatiez.nl. Doe dat snel, zeker als u ook een collega wilt aanmelden die graag met u meekomt, want RelatieZ biedt toegang aan maximaal 1250 bezoekers. Als er 1250 aanmeldingen binnen zijn, wordt de site voor de voorregistraties site. (Zonder voorregistratie is RelatieZ niet toegankelijk.)
RelatieZ vindt plaats in een sfeervolle ambiance in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.