Zilver voor Webo Promotion | PromZ
Zilver voor Webo Promotion EcoVadis

Zilver voor Webo Promotion

Webo Promotion heeft het zilveren EcoVadis label behaald. “Nu gaan we op voor goud! We zijn dan ook nu al druk bezig om nog meer zaken inzichtelijk te maken, zodat we straks het zilver in goud kunnen omzetten,” aldus Marco Stalenhoef, directeur van Webo Promotion.

Hij stelt: “Al jaren zijn verantwoord ondernemen, compliancy, het onderschrijven van de Code of Conduct en het hebben van verschillende certificeringen belangrijke punten in ons dagelijks zakendoen. We hebben in onze branche met veel verschillende productgroepen, leveranciers en productielanden te maken. Wij willen graag transparant zijn en laten zien dat we onze verantwoordelijkheid nemen. Dat is de reden dat we onszelf graag onder de loep leggen bij een evaluatieplatform als EcoVadis.”

EcoVadis

EcoVadis is een onafhankelijk en objectief evaluatieplatform dat doelt op het verbeteren van milieu en sociale praktijken van bedrijven. Dit alles ten einde risico’s te reduceren, innovatie te stimuleren en transparantie en vertrouwen tussen handelspartners op te bouwen.

Thema’s.

De vier thema’s waarop van een beoordeling zijn: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethisch verantwoord zaken doen en duurzaam inkoopbeleid. EcoVadis neemt ook andere behaalde certificaten zoals BSCI, ISO, Sedex, etc. mee in de beoordeling.