Zomer premium: custom made hamamdoek AUDI in hoogwaardige geschenkdoos | PromZ
alert promotie audi hamamdoek premium custommade logo

Zomer premium: custom made hamamdoek AUDI in hoogwaardige geschenkdoos

Voor AUDI Nederland bedacht en produceerde Alert Promotie een luxe eigen design hamamdoek met ingeweven logo als ondersteunend premium om klanten te bewegen de zomercheck te laten uitvoeren.

De op maat gemaakte geschenkdoos met subtiel bedrukt logo maakt deze passende zomer give away helemaal af. Naast een prachtige cadeauverpakking met bewaarfunctie is de giftbox compact en stevig in de opslag. Deze hamamdoek in AUDI design wordt door dealers ingezet als zomer premium gedurende de actie periode en zolang de voorraad strekt.

Custom made hamamdoek

Een hamamdoek is een perfecte give away voor op vakantie, naar de sauna, het strand, de sportschool etc. Een bruikbaar relatiegeschenk met een hoog bewaargehalte. Hamamdoeken leveren wij in elk design en elke PMS kleur met elk gewenst logo inclusief eigen label. Wij personaliseren hamamdoeken met een logo middels inweving, bedrukking, borduring of label. Voor iedereen die houdt van een handdoek die goed absorbeert, lekker snel droogt, niet veel weegt en weinig ruimte inneemt, is de hamamdoek een absolute aanrader. De hamamdoeken zijn trendy, hebben een groot branding oppervlak en zijn tevens geschikt als direct-mail in brievenbus verpaking. Wij helpen u graag met een eigen design met uw logo en hebben legio verpakkingsmogelijkheden.

Over Alert Promotie

Alert Promotie is een dynamisch bureau. We kennen geen ivoren toren en hebben geen dure afdelingen. We zijn vooral van het directe contact: dat is wel zo persoonlijk. Aandacht voor u, aandacht voor uw premiums, giveaways, relatiegeschenken, company wear en aandacht voor de wereld om ons heen. Dat is wat we als Alert Promotie belangrijk vinden. All about attention. Bij Alert Promotie willen we meer voor onze klanten betekenen dan alleen leverancier zijn van een promotieartikel. Wij ontzorgen en zetten vol enthousiasme dat ene stapje extra bij het vinden van het promotieartikel dat aan al uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u bij ons premiums, giveaways of relatiegeschenken kiezen uit bestaande brochures. Daarnaast leveren we ook graag op maat. Dan weet u zeker dat u een heel origineel cadeau kunt geven aan uw medewerkers of relaties. Op beurzen zijn we continu op zoek naar de nieuwste ideeën en gadgets. Niet zelden komen deze ideeën uit onze eigen koker en zetten we producten uit de retail om in een premium, giveaway of relatiegeschenk. Kortom, geen vaste collectie, maar steeds weer mooie, nieuwe promotionele artikelen.

Alert Promotie | info@alertpromotie.nl | 06-26 050 230