40 jaar Vepa | PromZ
40 jaar Vepa

40 jaar Vepa

Vepa, leverancier van promotionele producten, relatiegeschenken en bedrijfskleding, viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan. Voor Vepa reden om de klanten te trakteren.

Vepa is opgericht in 1978 door Bem van Enschot. In 2002 nam Robert van Enschot het bedrijf over van zijn vader. Op 1 oktober 2016 is Vepa verhuisd naar de huidige locatie in ’s-Hertogenbosch. Vepa verzorgt inmiddels de promotionele producten voor ruim 250 klanten in Nederland, België en Duitsland.

Naast de groei van Vepa is de tak bedrijfskleding verder uitgebreid en heeft deze divisie een eigen naam en identiteit gekregen: VepaBedrijfskleding. VepaBedrijfskleding voert vier kwaliteitsmerken: Mascot Workwaer, Tricorp, Dassy en Gerba Workshoes. VepaBedrijfskleding is o.a. kledingsponsor en partner van de Bossche eredivisie Basketbalclub New Heroes.

Korting

Vepa geeft zijn klanten het hele jubileumjaar 2018 5% korting op iedere bestelling via de webshop. Deze webshop is recentelijk uitgebreid met meer dan 10.000 nieuwe promotionele producten. (Zie voor de kortingscode en de voorwaarden op vepagifts.nl en vepabedrijfskleding.nl)