AH: minder suiker, meer knutselen | PromZ

AH: minder suiker, meer knutselen

Albert Heijn voert een flinke suikerreductie door in het schap met frisdrank voor kinderen en het schap met sappen. In meer dan 40 producten wordt het suikergehalte verlaagd, waardoor per jaar 50 miljoen minder suikerklontjes worden geconsumeerd. Ook zijn er in het schap 14 nieuwe producten, zoals Wally de Walviswater en Droomwater.

Vorig jaar werd door Albert Heijn al een flinke suikerreductie ingezet. Zo’n honderd producten die veel door gezinnen met kinderen worden gekocht, werden in suikergehalte verlaagd. De Friswijzer die vorig jaar werd geïntroduceerd bij het frisdrankschap is nu ook te vinden bij het schap met frisdrank voor kinderen.

Twee nieuwe introducties
Steeds meer scholen adviseren ouders water mee te geven voor het pauze- en lunchmoment van hun kinderen. Daarom introduceerde Albert Heijn Wally de Walviswater. Als je het pakje met AH Natuurlijk mineraalwater opent, tover je de vinnen van Wally tevoorschijn. Van de nieuwe pakjes Droomwater, exclusief bij Albert Heijn in het schap, kunnen kinderen iets leuks knutselen.