Awards voor de Beste Leveranciers 2019 | PromZ

Awards voor de Beste Leveranciers 2019

Webo Promotion is uitgeroepen tot Full Service Leverancier van het Jaar 2019. De award voor de Best Online Performance 2019 (voor – volledig – online leveranciers van promotionele producten) is voor Maxilia. Eervolle vermeldingen in de categorie voor full service leveranciers zijn voor Compacon en Interimage en in de categorie online leveranciers voor Multigift en Allgifts.

Webo Promotion winnaar Full Service Leverancier van het Jaar 2019
Maxilia winnaar Best Online Performance 2019
Maxilia winnaar Best Online Performance 2019

Een vakjury heeft zijn stem uitgebracht, evenals de toeleveranciers uit de branche. Daarnaast hebben zo’n 4500 opdrachtgevers via een speciale votingsite gestemd op hun favoriete genomineerde bedrijven. De leveranciers met de meeste stemmen van klanten ontvingen de Publieksprijs. In de categorie Full Service Leveranciers ging de Publieksprijs naar Interimage en in de categorie Best Online Performance naar Multigift.

Interimage winnaar publieksprijs Full Service Leverancier van het Jaar 2019
Interimage winnaar publieksprijs Full Service Leverancier van het Jaar 2019
Multigift winnaar publieksprijs Best Online Performance 2019
Multigift Relatiegeschenken winnaar publieksprijs Best Online Performance 2019

Visitekaartjes

De awards en eervolle vermeldingen (maar ook de nominaties van de overige leveranciers – zie hieronder) staan voor de vakkennis en inzet van leveranciers van promotionele producten. Ze laten klanten zien dat het vak serieus bezig is en werkt aan verdere professionalisering. De winnaars, maar ook de eervolle vermeldingen en genomineerden worden ook wel ‘de visitekaartjes’ van het promotionele productenvak genoemd.

Allgifts en Multigift Relatiegeschenken eervolle vermelding Best Online Performance 2019
Allgifts.nl en Multigift Relatiegeschenken eervolle vermelding Best Online Performance 2019
Compacon en Interimage eervolle vermelding Full Service Leverancier van het Jaar 2019
Compacon en Interimage eervolle vermelding Full Service Leverancier van het Jaar 2019

De vakprijzen zijn afgelopen woensdag, 4 september, uitgereikt. Het initiatief voor de awards is jaren geleden genomen door Het Portaal/PromZ, en wordt sinds het begin ondersteund door de branchevereniging PPP (Platform Promotional Products).

De 15 genomineerde full service leveranciers van 2019  waren in alfabetische volgorde: BeGlobal, Bovi salespromotion, BrandPremiums, Compacon, Florisgifts, Hokra, Interimage, Keiretsu, Loyalty Makers, Promo.nl, Robitex, Supremia, Webo Promotion, WOT! en XL Concept.
De 11 genomineerde online leveranciers van 2019 waren in alfabetische volgorde: Allgifts, IGO, Maxilia, Multigift, Pinkcube, Promocompany, Promostore, Relatiegeschenken.nl, Stravers, Topgiving en Van Helden.

Lees meer in PromZ Magazine nr 2, die eind september uitkomt.